

Transforming Lives Through Learning



Agenda for AACU Roadmap Visit at Lane Community College

June 29, 2010, CML 105 All Day

Breakfast & Welcome with Planning Team

45 min (8:45-9:30)

Mary Spilde, President

30 min (9:30-10:00)

Liberal Education

30 min (10:00 to 10:30)

Anne McGrail, Faculty, English; Coordinator, Learning Communities; Activity Director, Title III

Jim Salt, Faculty, Social Science; Member, College Council

Craig Taylor, Director, Institutional Research, Assessment and Planning

Don McNair, Executive Dean, Transfer Education

Sonya Christian, VP Academic and Student Affairs, Chief Academic Officer

Susan Carkin, Division Dean, Language, Literature, and Communication

Brad Hinson, Division Dean, Academic Technologies

General Education Assessment: The Assessment Team

50 min (10:30 to 11:20)

Mary Brau, Faculty Coordinator, Student Outcomes Assessment and Curriculum Development

Marge Helzer, Faculty, Social Science, Anthropology

Craig Taylor, Director, Institutional Research, Assessment and Planning

Christine Andrews, Faculty, Science, Biology

Lisa Turnbull, Part-time Faculty Science, Biology

Denise Couch, Part-time Faculty, Social Science, Anthropology

Susan Carkin, Division Dean, Language, Literature, and Communication

Ken Murdoff, Division Dean, Social Science

Brad Hinson, Division Dean, Academic Technologies

BREAK 10 min (11:20 to 11:30)

Student Success & Engagement: Title III and SAGA

50 min (11:30 to 12:20)

Mary Parthemer, Director, Trio and Title III

Anne McGrail, Faculty, English; Coordinator, Learning Communities; Activity Director, Title III

Kate Barry, Executive Dean, Student Affairs

Susan Carkin, Division Dean, Language, Literature, and Communication

Helen Garrett, Executive Dean, Student Affairs

Carol McKiel, Coordinator, Title III

Gail Stevenson, Part-time Faculty, English

Rosa Lopez, Coordinator, Pathways

Christine Andrews, Faculty, Science, Biology

Craig Taylor, Director, Institutional Research, Assessment and Planning

Lane Community College SM

Transforming Lives Through Learning



Lunch for Evaluator and Staff

60 min (12:20 to 1:20)

Jean Mach, Evaluator, Andrea Newton, Mary Parthemer, Mary Brau, Anne McGrail, Brad Hinson, Mary Spilde

Student Success & Engagement: Student Advising and Support 50 min (1:20 to 2:10)

Jerry de Leon, Associate Dean, Student Affairs, Counseling

Rosa Lopez, Coordinator, Pathways

Helen Garrett, Executive Dean, Student Affairs

Liz Coleman, Faculty Coordinator, Tutoring

Anthony Hampton, Faculty, Counseling

Carol McKiel, Coordinator, Title III

Mary Parthemer, Director, Trio and Title III

Meeting with Research Staff

40 min (2:10 to 2:50)

Craig Taylor, Mary Parthemer, Mary Brau

Ben Hill, Faculty, Mathematics; Researcher, Online Teaching and Learning

BREAK 10 min (2:50 to 3:00)

Meeting with Students

30 min (3:00 to 3:30)

Nate Robinson, Senator

Wesley Smith, ASLCC Vice President

Charles Everett, Senator

Tracy Weimar, Communications Director

Check-in at the end of the day w/Sonya 30 min (3:30 to 4:00)

Dinner: Anne McGrail will take Jean Mach to dinner Leave Lane at 4:45 to 6:00

Anne McGrail will drop Jean Mach at the airport no later than 6:20 p.m.